Symptomen van Stress

In 2011 heb ik door het trainen en lopen van een marathon een zware blessure opgelopen van beide knieën en waren mijn pezen zwaar ontstoken.

In die periode heb ik echt heel vaak bezoeken gebracht aan fysio en chiropractor maar mijn klachten bleven en verbeterde nauwelijks. Vervolgens overleed ook mijn moeder nog eens in 2016 aan de gevolgen van kanker en vanaf toen kwam ook de emotionele stress er nog eens overheen. Toen in die periode kreeg ik ook extreme pijn in beide armen en belande zelfs in een rolstoel omdat mijn knieën het echt niet meer konden dragen. Heel langzaam verbeterde dat iets met de tijd maar ik kon niet sporten en alle lichte inspanning zoals boodschappen doen was mij te veel. Ook mijn studie die door alle tegenslag stil kwam te staan probeerde ik op te pakken maar dit ging uiterst moeizaam.

Toen kwam ik in 2018 in aanraking met de BSR ik had direct het idee ook na de uitgebreide uitleg van mijn practitioner dat dit mij verder ging helpen. Ik ben nu een jaar verder en heel langzaam gaat het iedere keer een stukje beter. Ik ben nu ongeveer 25 x geweest en ben er nog niet maar als ik nu kijk waar ik nu sta ten opzichte van een jaar geleden dan is dat zeker voor 50% verbetert.  Al moet ik nog 2 jaar doorgaan maar ik ga er weer helemaal bovenop komen met de BSR.

- Student met bijbanen