Migraine

Ik ben een vrouw van 50 jaar en heb al 30 jaar last van migraine. 10 Jaar geleden is de migraine na een drukke en stressvolle periode verergerd. Ik kon de klok erop gelijk zetten, elke maand had ik migraine en lag ik 3 dagen ziek op bed. Dat betekende bonkende hoofdpijn, misselijk, spugen, gordijnen dicht en tot niets in staat zijn. Na deze dagen had ik ook nog een aantal dagen nodig om weer te herstellen. Daarna ging het leven weer vrolijk verder, tot de volgende aanval van migraine…

Ik heb in de afgelopen jaren al veel dingen geprobeerd om van de migraine af te komen, zoals de hoofdpijnpoli, verschillende medicatie, accupunctuur, klassieke homeopathie enz. Soms hielp het voor een paar maanden, maar daarna kwam het altijd weer terug.

Na een tip van mijn buurvrouw kwam ik terecht bij de BSR praktijk van Anita Holierhoek.
In november 2014 had ik mijn eerste BSR behandeling. Na de eerste behandelingen, kreeg ik nog wel migraine, maar de hoofdpijn was dragelijker. Ik kon daardoor minder medicatie gebruiken en na de migraine herstelde ik sneller.

De volgende positieve ervaring was dat de migraine regelmatig wegbleef. Ik had soms wel een vervelend hoofd, maar kon gewoon doorgaan met mijn dagelijkse dingen.
Ik ben nu een jaar bezig met BSR. Ik ben heel tevreden met de resultaten die ik tot nu geboekt heb. Ik heb veel minder vaak hoofdpijn en heb weer vertrouwen in mijn lichaam gekregen. Het afgelopen jaar heb ik nog maar 4 keer migraine gehad (in plaats van 12 keer).

Anita, ik ben blij dat jij op mijn pad kwam. Ik boek nog steeds vooruitgang en ga daarom nog door met de behandeling. Wie weet hoe het leven er dan over een jaar uitziet 

- Een heel tevreden cliënt