BSR Westland Verhuist naar Dorpskade 34A (Wateringen)

Beste klant, eindelijk kunnen we meer duidelijkheid geven over onze verhuizing. Het pand aan de Julialaan bleek een lange renovatietijd nodig te hebben waar we niet op konden wachten. Op het Tolland konden we echter alleen nog in de maand mei blijven.

Gelukkig zijn onze buren van Family Sports (Dorpskade 34A) bereid een ruimte beschikbaar te stellen waar wij voorlopig vanaf dinsdag 30 mei onze praktijk voort kunnen zetten. Op dinsdag t/m donderdag beschikken wij zelfs over 2 ruimtes.

  • U kunt bij de schuifdeuren van de sportschool naar binnen. 
  • Mocht er iemand achter de balie zitten, dan kunt u aangeven dat u voor een BSR-behandeling komt en zullen zij de poortjes openen. 
  • Aan de rechterkant bevindt zich de trap naar boven en vindt u de wachtruimte. 
  • Mochten de poortjes dicht zijn en er zit niemand achter de balie, neem dan even plaats op één van de stoelen bij de ingang en u wordt hier door ons opgehaald. 
  • Als de poortjes open zijn kunt u gewoon doorlopen naar boven.

Heeft u vragen, suggesties of zijn er onduidelijkheden laat het ons alstublieft weten via info@bsrwestland.nl of bel ons .

Wij zijn heel blij dat wij op deze korte termijn dit mooie alternatief hebben kunnen vinden. En hebben heel veel zin om vanaf dinsdag 30 mei aan de slag te gaan bij onze buren.

Met vriendelijke groet,

Theo en Anita Holierhoek
BSR Westland

PS: De ruimtes bij Family Sports bevinden zich op de 1e etage. Mocht dit problemen opleveren laat het ons dan weten, wij kunnen een alternatief aanbieden.