Theo Holierhoek

In 2009 kreeg mijn schoonzus Linda Heskes een auto-ongeluk met als gevolg flinke nek- en schouderklachten en enorme vermoeidheid. Na alle mogelijkheden doorlopen te hebben, zowel regulier als complementair/alternatief, kwam ze in aanraking met Body Stress Release en dat veranderde alles ten goede. Om een lang verhaal kort te houden, ze heeft haar baan opgezegd, is voor 5 maanden naar Zuid-Afrika gegaan om de opleiding te volgen en bij terugkomst heeft ze in korte tijd een goed lopende praktijk opgezet en inmiddels al honderden mensen van diverse klachten afgeholpen in het Westland en Den Haag.

Waaronder dus mijn vrouw Anita die al 20 jaar maandelijks twee dagen plat lag vanwege migraine. In eerste instantie werd ze alleen maar heel ontspannen en relaxed maar langzaam maar zeker werd de migraine steeds minder.

Anita heeft toen besloten om ook de opleiding in Zuid-Afrika te volgen. “Dit gun je iedereen!” Ze is in oktober 2014 gestart met haar praktijk en ook zij had binnen 2 jaar een volle praktijk opgebouwd en is nu al weer 5 jaar actief als practitioner.

Ik zelf ben door BSR van de hooikoorts en brandend maagzuur af gekomen. Mijn onderrug, altijd een zorgenkindje, is nu echt pijnvrij en super mobiel. Het was dus toch niet die leeftijd!

Dit alles was voor mij aanleiding genoeg om een aantal zekerheden overboord te gooien en mijn hart te volgen door mezelf in 2015 ook aan te melden voor de BSR opleiding. Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in de uitzendbranche bij Werktalent was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

In de zomer van 2016 ben ik in 5 maanden opgeleid tot BSR practitioner in Zuid Afrika en vanaf dat moment samen met Anita fulltime bezig om nog meer mensen te helpen d.m.v. Body Stress Release.

Theo Holierhoek

  • BSRAN 135
  • Lid AGB en CAT Vergoedbaar CM3758-01-07-20