Afspraak maken

Maak hieronder een afspraak door contact op te nemen met Theo of Anita. Beiden plannen voor u graag een afspraak in voor een eerste gesprek!

Even voorstellen

BSR practitioners

Anita Holierhoek-Heskes

BSR heeft mijn leven echt veranderd! Ik ben na jarenlang in de reiswereld gewerkt te hebben, in april 2014 naar Zuid-Afrika vertrokken om zelf de 5-maanden durende opleiding tot Body Stress Release practitioner te volgen. Inmiddels heb ik al vele mensen kunnen helpen om van hun migraine en andere klachten af te komen of sterk te verminderen. Veel klachten kunnen wél verholpen worden en zit niet alleen maar tussen je oren. Ik heb bij BSR gevonden wat ik wil, een ‘normaal’ leven, vrij van spanning en voluit leven! Dit gun ik iedereen!

Anita: 06 - 246 439 47

Theo Holierhoek

Ik zelf ben door BSR van de hooikoorts en brandend maagzuur af gekomen. Mijn onderrug, altijd een zorgenkindje, is nu echt pijnvrij en super mobiel. Het was dus toch niet die leeftijd! Dit alles was voor mij aanleiding genoeg om een aantal zekerheden overboord te gooien en mijn hart te volgen door mezelf in 2015 ook aan te melden voor de BSR opleiding. In de zomer van 2016 ben ik in 5 maanden opgeleid tot BSR practitioner in Zuid Afrika en vanaf dat moment samen met Anita fulltime bezig om nog meer mensen te helpen d.m.v. Body Stress Release.

Theo: 06 - 154 655 54