Rugklachten en behandeling BSR Westland

Mijn ervaring met Anita van BSR Westland zijn:
September 2014 ben ik volledig uitgevallen en kwam ik in een rolstoel terecht. Hierop kreeg ik een zenuwbehandeling in mijn ruggenwervel. De pijn zou na 3 maanden weggaan, maar was slechts wat gezakt.

Ik kon wel lopen, maar met moeite. Een collega raadde mij aan eens contact te zoeken met Anita van BSR Westland, dat zou misschien wel eens iets voor mij kunnen betekenen. Ik heb een afspraak gemaakt met Anita en ik kon bij haar de 1e keer met moeite de trap op. Het gaan liggen op de behandelbank was erg pijnlijk (thuis had ze niet de bekende hi-low coach). De eerste 3 behandelingen merkte ik nog geen verbeteringen, het werd wel heftiger, maar dit had Anita mij ook verteld dat dit zou kunnen gebeuren. Volgens haar was het proces van loslaten begonnen!

Ik ben blijven volhouden (inmiddels 11 maanden verder) met als resultaat dat ik veel minder pijn heb, bijna geen pijnklachten meer. Ik kan intussen ook weer hardlopen zonder pijn. Mijn spieren zijn veel meer ontspannen (mijn schouders waren altijd omhoog getrokken). Het is voor mij geen abracadabra maar mijn ervaring!

- Een tevreden klant