Fybromyalgie

Als sinds mijn jeugd heb ik veel last gehad van mijn spieren en gewrichten. Ik kreeg heel vaak te horen dat het tussen mn oren zat of dat ik er maar mee moest leren leven. Pas toen ik 25 was kwam ik er achter dat ik fybro myalgie heb... tussen mn oren? Niet dus... 

Over fybro myalgie is nog niet super veel bekend waardoor het vaak ook niet acht officiële ziekte wordt gezien. Ook hierdoor ben ik heel lang aan het zoeken geweest naar verlichting tegen alle pijntjes.. 

In augustus 2020 hoorde ik via mijn moeder dat BSR super goed werkt tegen van alles en nog wat. Aangezien mijn moeder en ik veel de zelfde klachten hebben dacht ik “goh laat ik het ook eens proberen”.

Na even googlen kwam ik bij BSR Westland uit en heb ik meteen gebeld. Via de telefoon werdt ik direct super vriendelijk te wordt gestaan door Theo. Er werden de zelfde week nog 3 afspraken ingepland en zo zijn we begonnen met voor mij, het eerste wat echt werkte om mijn pijntjes te bestrijden. 

Vanaf de eerste behandeling bij Anita ben ik echt super blij dat ik met BSR gestart ben. Het werkt super goed en ik voel me langzaam steeds beter en krijg ook weer meer energie. 

Anita voelt ondertussen ook meer als een vriendin door hoe makkelijk ik met haar kan praten. Een uurtje BSR doet mij ook daardoor echt goed! Dank jullie wel Anita en Theo! 


- Joyce Balm-Holleman